Z důvodu optimalizace logistiky a skladu od 18. 12. 2024 do 2. 1. 2025 bude firma uzavřena. Produkty, které máme skladem a které objednáte do 18. 12. 2024, ihned expedujeme. Objednávky přijaté později budeme průběžně zpracovávat a odesílat je začneme od 2. 1. 2025, tak aby u vás zboží bylo co nejdřív. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám pěkné svátky!

Sous vide G21 Maestro, WiFi, 1200 W

Neohodnoceno
 
  • 1 z 16
 
Elegantní a dokonalý sous-vide vařič G21 Maestro s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty využijete pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – o zbytek se vařič postará sám.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
27.12.2024
Běžná cena 2 689 Kč
Ušetříte 3 Kč (–0 %)
Cena 2 220 Kč bez DPH
2 686 Kč / ks    
Kód produktu PT-600920
Kategorie Vařiče a zavařovače
Záruka 744 dní
 

Ponorný pomalý vařič G21 Maestro je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Maestro na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili háčkem s upínacím šroubem.

Hlavní přednosti

  • ideální pomalý vařič pro přípravu jídel ve vakuu
  • ovládání dotykovým displejem nebo z mobilu
  • mobilní aplikace s recepty
  • WiFi pro ovládání na dálku

Výhody sous-vide vaření

  • Minimální změny v upravované potravině 
  • Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
  • Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
  • Nižší degradace nutričních látek
  • Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
  • Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní

Displej G21 Maestro

Na kulatém dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Maestro vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých čtyř dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.

Losos v hrnci připravený pro pomalé vaření sous-vide metodou.

Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Maestro

Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Maestro je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Maestro si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Maestro.

Kouzlo WiFi ovládání – než se vrátíte z práce, bude oběd na stole

Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Maestro vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.

Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Maestro. Po návratu můžete prostírat.

Aplikace G21 Smart home.

Domů i pro restauraci

Chytrý vakuový vařič G21 Maestro můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.

Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Maestro, zvládne i začátečník!

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?

Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.

Pokrmy připravované sous-vide metodou ve speciálním kontejneru G21.

Co je sous-vide vaření

Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu.  Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.

Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.

Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Maestro můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.

Specifikace

  • WiFi: Ano
  • Příkon: 1200 W
  • Napětí: 220 – 240 V
  • Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C
  • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
  • Max. objem nádoby: 30 l

Fyzické vlastnosti

  • Materiál: odolný plast, kovová varná spirála
  • Barva: černá
  • Rozměry (Š x V x H):  75 x 345 x 100 mm
  • Hmotnost: 0,84 kg
  • Rozměry balení (Š x V x H):  130 x 380 x 160 mm
  • Hmotnost balení:  1 kg
Hmotnost 0.84 kg
Výkon (W) 900
Váha (Kg) 0,84
Smart aplikace Tuya
Rozměry š x v x h (mm) 75 x 345 x 100
Barevné provedení černá
Flag - Novinka Všechny
Materiál plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: